Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kayseri'deki çocuk istismarı olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüphelinin mahkemece tutuklandığını duyurdu.

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı
Yayınlanma:

Tunç, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan çocuk istismarı olayına ilişkin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını belirtti. Ayrıca, çocuk ve ailesinin devletin koruması altına alındığını vurguladı.

Bakan Tunç, Suriyeli sığınmacılar üzerinden milletin birliğini ve ülkenin huzurunu bozmayı amaçlayan faaliyetler ile sosyal medya üzerinden yapılan provokatif girişimlere ve asılsız iddialara karşı Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturmaların sürdüğünü ve gözaltı kararlarının verildiğini ifade etti.

Tunç, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir hukuk devleti olduğunu ve bağımsız ve tarafsız Türk yargısının kanunlar çerçevesinde gerekli cezaları uyguladığını belirtti. Ayrımcılık yaparak, ötekileştirerek ve nefret dili kullanarak milletin arasına nifak tohumları ekmek isteyenlerin asla amacına ulaşamayacağını söyledi. Tunç, milletin sağduyulu davranarak ülkeyi karıştırmak isteyenlere asla izin vermeyeceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.