Kayseri'de yaşananlar sonrası İl Emniyet Müdürü açıklama yaptı: "Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık..."

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki yine yabancı uyruklu bir çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine mahallede büyük bir gerginlik yaşandı. Olayın duyulmasının ardından mahalle sakinleri toplanarak taşkınlık çıkardı. Durumu yatıştırmak için bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kalabalığa hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de yaşananlar sonrası İl Emniyet Müdürü açıklama yaptı: "Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık..."
Yayınlanma:

Aydın, mahalle sakinlerine seslenerek şunları söyledi: "Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık, mesajınızı aldık. Bundan sonraki yapacağınız her türlü hareket sizinle ilgili konulara dönecek. Buradaki mağdur şahıs Türk değil. Şu anda şüpheli şahıs gözaltında. Mağdur şahsın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem gözükmüyor. O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum. Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim. Bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Lütfen ailelerinizi alın, evlerinize geçin. Biz gerekeni yapacağız, bunun sözünü veriyorum."

Bu sözlerle, Aydın, olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağına dair mahalle sakinlerine güvence verdi ve onların evlerine dönmelerini rica etti. Şüpheli şahsın gözaltında olduğunu ve mağdur çocuğun sağlığının iyi olduğunu belirten Aydın, olaya dair tüm detayların inceleneceğini ve uygun hukuki adımların atılacağını vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.