Kaza yapan sürücüden ilginç tepki

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve her iki sürücü de yaralandı. Kazanın ardından yaşananlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Kaza yapan sürücüden ilginç tepki
Yayınlanma:

Kaza, Yusuf K. (18) tarafından yönetilen 16 BAY 763 plakalı otomobil ile Emre C. (32) tarafından kullanılan 16 KEJ 39 plakalı otomobil arasında gerçekleşti. Emre C.'nin aracı, aniden sokaktan çıkınca Yusuf K.'nın aracıyla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savruldu ve her iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrası, araçta hasar gören Yusuf K.'nın Emre C.'ye yönelik tepkileri kameraya yansıdı. Yusuf K., "Sıfır arabam, hatasız boyasız ya. Hatasız, boyasız araca hasar verdin. Bu sokaktan öyle çıkılır mı?" şeklinde tepki gösterdi. Ancak aracın 2016 model olduğu ve sıfır değilmiş gibi yanlış anlaşıldığı belirtildi.

Yaşanan gerginlik, hastanede görevli bir polis memurunun müdahalesiyle sonlandırıldı. Yaralanan sürücüler yürüyerek İnegöl Devlet Hastanesi'ne gitti ve tedavi altına alındı. Emre C.'nin hastanede yapılan alkol testinde 2.7 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu nedenle Emre C.'ye alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL, daha önce ehliyetine el konulduğu için ehliyetsiz araç kullanmaktan da 12 bin 977 TL ceza kesildi.

Polis, kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.