Kefil olduğu arkadaşı borcunu ödemeyince öldürdü

Cihat Arman'ın arkadaşı Osman Eren'e bankadan kredi çekerken kefil olduğu, ancak Eren'in borçlarını ödememesi sonucunda evine haciz geldiği öğrenildi.

Kefil olduğu arkadaşı borcunu ödemeyince öldürdü
Yayınlanma:

Denizli'nin Çardak ilçesine bağlı Gemiş Mahallesi'nde trajik bir olay yaşandı. Arazide hayvanlarını otlatmaya çıkan Cihat Arman (45), kendisi gibi çoban olan arkadaşı Osman Eren (55) ile arasında bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve iddiaya göre Cihat Arman, yanında bulunan ruhsatsız tüfekle Osman Eren'i karnından yaraladı.

Osman Eren aldığı yaralar nedeniyle yaşamını kaybetti. Olay yerine gelen yetkililer, Cihat Arman'ı gözaltına aldı. Haber kaynağına göre, Cihat Arman'ın arkadaşı Osman Eren'e bankadan kredi çekerken kefil olduğu, ancak Eren'in borçlarını ödememesi sonucunda evine haciz geldiği öğrenildi.

Bu üzücü olay, hem iki insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bir trajediye dönüştü hem de arkadaşlık ilişkilerinde yaşanan finansal sorunların ne denli ciddi sonuçlar doğurabileceğine dair bir örnek teşkil etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.