Kenan İmirzalıoğlu'nun Filistin sözleri damga vurdu: Filistinliler, İsrail'e toprak sattığı iddiası...

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun, "Kim Milyoner Olmak İster" adlı bilgi yarışması programında Filistin'e dair yaptığı açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Filistin sözleri damga vurdu: Filistinliler, İsrail'e toprak sattığı iddiası...
Yayınlanma:

Kenan İmirzalıoğlu'nun uzun süredir sunduğu yarışmada İsrail’in kurulduğu 1948’e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattığı toprağın toprak oranına göre yüzdesi kaçtır sorusu soruldu ve cevap yüzde 1 olarak açıklandı.

Kenan İmirzalıoğlu, programda Filistinlilere karşı sıkça eleştiriye maruz bırakılan bu konunun üzerinden Filistin'e yönelik yaşanan olaylar hakkında duyarlı bir açıklama yaparak, "Dünya halkları bu işe karşı çıkıyor. Umarım savaş bir an evvel son bulur" dedi. Bu sözler, İmirzalıoğlu'nun insan hakları ve barış konularına duyduğu hassasiyeti bir kez daha ortaya koydu.

Başkent Ankara’nın Bala ilçesinde doğan Kenan İmirzalıoğlu’nun bu görüntüleri programın yayınlanmasının hemen ardından sosyal medyada paylaşıldı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiği, toplumsal duyarlılık gösterdiği aktarıldı.

Filistin meselesi gibi hassas bir konuda yapılan bu tür açıklamaların daha geniş kitlelere ulaşması, insan hakları ve barış mücadelesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.