Kılıçdaroğlu: Bu ahlaksızlığa izin vermeyiz

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Siz kalkıp da bu ülkeye hizmet edenleri kötülemeye kalkarsanız o kötülemeden siyasi rant devşirmeye kalkarsanız bizim dilimizde bunun bir tek adı vardır: Ahlaksızlık. Bu ahlaksızlığa izin vermeyiz'' dedi.

Kılıçdaroğlu: Bu ahlaksızlığa izin vermeyiz
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle, “'Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bizim baş tacı ettiğimiz değerlerdir. Düşmanları bile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygı gösterdiler. O bir başka ülkenin bayrağına basılmasına izin vermedi. Dünyanın liderleri onun önünde saygıyla eğilmişlerdir. O döneme yönelik camileri kapattılar bir sürü laf bunlar kulaktan kulağa rivayetler yok böyle bir şey aslında. Eğer Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları eğer olmasaydı bizim minarelerimizde 5 vakit ezan okunur muydu? Rahmetli İnönü'ye de her türlü saldırı yapılır. O da mücadele etti.

BUNA İZİN VERMEYİZ'

Biz bu ülkeye hizmet eden herkese saygı duyduk. Ölen hiç kimsenin arkasından kötü söz söylemedik. Siyasi rakiplerimiz olan ne Özal'ın ne Demirel'in ne Erbakan'ın ne İnönü'nün ne de başkarlının siyasi rakiplerimiz olsun olmasın hiçbirisinin ardından kötü laf etmedik. Siz kalkıp da geçmişi kötülemeye kalkarsanız bu ülkeye hizmet edenleri kötülemeye kalkarsanız o kötülemeden siyasi rant devşirmeye kalkarsanız bizim dilimizde bunun bir tek adı vardır: Ahlaksızlık. Bu ahlaksızlığa izin vermeyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.