Kılıçdaroğlu: Sahipsiz milyonlar var

Urfa'da partisinin yerel yönetim çalıştayında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Uyuşturucu nedeniyle gençliğimizi kaybedebiliriz. Bu artık bir milli güvenlik sorunudur." dedi.

Kılıçdaroğlu: Sahipsiz milyonlar var
Yayınlanma:

Şanlıurfa'da partisinin yerel yönetim çalıştayında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Urfa'daki çiftçilerin sorunlarından bahsederken, Toprak Mahsülleri Ofisi'ni CHP'nin kurduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, iktidarın yandaşlarına kazanç sağlamak için üreticileri desteklemediğini savundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde:

"Eğitim tam bir felaket. 60-70 kişilik sınıflarda bir öğretmen öğrenciyle nasıl ilişki kuracak? Derslik için de söz veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize vereceksiniz, 5 bin derslik kuracağız. Eğer Şanlıurfalı kardeşim çocuğunun iyi bir eğitim almasını istiyorsa, en az 100 kreşin Urfa'da olmasını istiyorsa CHP'nin adayına oy verecek, beraber takip edeceğiz.

- Karnını doyurmakta zorlanan Urfalı kardeşim bir de Suriyelilerin karnını doyuruyor. İktidar olsaydım bunların hepsini ülkelerine gönderecektim. Ben onlara da üzülüyorum. Onlar da insan.

- Uyuşturucu nedeniyle gençliğimizi kaybedebiliriz. Bu artık bir milli güvenlik sorunudur. Cezaevinde bir tane bile uyuşturucu baronu göremezsiniz.

"ESKİŞEHİR BİR ÇÖL GİBİYDİ, VAHAYA DÖNDÜ. KİM YAPTI?"

- Eskişehir hafta sonu turist kaynıyor. Eskişehir bir çöl gibiydi, vahaya döndü. Kim yaptı? CHP. Şanlıurfa'da çok daha fazla şey var ama vizyon lazım. Zenginleşmek için siyaseti kullanırsanız toplum yoksul kalır. Şanlıurfa bir Kudüs, bir İstanbul olabilir."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.