Kırşhirspor galibiyeti kutladı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor’da deplasmanda Çubukspor’u farklı yenmenin sevinci yaşanıyor.

Kırşhirspor galibiyeti kutladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

OĞUZ ACAR

Hafta sonu Bağlum Belediye Stadı’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesini Tarık Güldal, Mehmet Erdoğan ve Uğur Yücel hakem üçlüsü yönetti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Kırşehir’in BAL Ligi’ndeki tek temsilcisi Yeşil Kırşehirspor, hafta sonu Çubukspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral buldu. Yeni yönetimi ve yeni kadrosuyla ikinci yarıya hızlı bir giriş yapan Yeşil Kırşehirspor, deplasmanda kendisinden bir üst sırada bulunan rakibini yenmesi sevinçle karşılandı. Maç sonrası oyunların soyunma odasına giden Yeşil Kırşehir Spor Kulüp Başkanı Levent Akçakoca ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar genç futbolcuların sevincine ortak oldu. Kazanmanın gururunu ve sevincini birlikte yaşayan takım futbolcuları şarkılar, marşlar söyleyerek zaferlerini kutladı.

TEBRİKLER KIRŞEHİRSPOR

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Deplasmanda Çubukspor’u 4-1 yenen Kırşehirspor’u, futbolcularını, hocasını, Kulüp Başkanı Levent Akçakoca’yı, Kulüp Yöneticisi Yakup Saylam’ı ve yöneticilerini yürekten kutluyorum. İlerleyen haftalarla birlikte daha iyi olacağınıza inanıyor ve sizleri kukluyorum. Tebrikler Kırşehirspor” dedi. BAL Ligi 6. ncı Grupta Yeni Altındağ Belediyespor 48 puanla liderliğini korurken, Çubukspor 29 puanla beşinci, Yeşil Kırşehirspor ise topladığı 24 puanla ligde 6. ncı sırada yen alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.