Kışın zarafet ve sıcaklık simgesi, kadınların vazgeçilmezi...

Kadınların olmazsa olmazı şal tercihleri, bireyin kişisel ihtiyaçlarına ve zevkine bağlı. Soğuk hava koşullarında sıcak tutma öncelikse, yün şal tercih edilebilir. Eğer şıklık ve zarafet ön plandaysa, ipek şal seçimi ideal olabilir. anadolugazete.com.tr olarak sizin için fiyat ve çeşitleri araştırdık…

Kışın zarafet ve sıcaklık simgesi, kadınların vazgeçilmezi...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Kış aylarının vazgeçilmezi ve kadınların şıklık göstergesi olan yün şallar, sıcaklık ve dayanıklılığıyla ön plana çıkar. Kaşmir, merinos veya alpaka yününden üretilen bu şallar, yumuşak, hafif ve nefes alabilir yapılarıyla bilinir. Günlük kullanıma uygun olan yün şallar, aynı zamanda özel günlerde de tercih edilebilir.

untitled-1.jpg

İpek şallar ise zarafet ve şıklığı simgeler. Yaz aylarında serin tutma özelliği ile dikkat çeker. Dut ipeği veya tırtıl ipeği kullanılarak üretilen ipek şallar, yumuşak, parlak ve dayanıklıdır. Özel günler için ideal olan ipek şallar, kadınların olmazsa olmaz aksesuarlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

untitled-1-001.jpg

Yün ve ipek şallar arasındaki temel farklar şu şekilde:

* Sıcaklık: Yün şallar, ipek şallara göre daha sıcaktır.

* Dayanıklılık: Yün şallar, ipek şallara göre daha dayanıklıdır.

* Kullanım alanı: Yün şallar, günlük kullanım için daha uygundur; ipek şallar ise özel günler için tercih edilir.

untitled-1-002.jpg

Ankara Kızılay’da bazı mağazalarda ve metro altında yün şalların fiyatı 79 TL ile 200 TL arasında değişirken ipek şallar ise 100 TL ile 199,90 TL arasında satılıyor. Metro altında 100 TL’ye satılan ipek şaldan iki adet alana ise indirim uygulanmakta olup 150 TL’ye satılıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.