Kolejliler dersini iyi çalışmamış

Basketbol GençlerLigi Final Grubu'nda altıncı hafta sona erdi. Ankara’yı temsil TED Ankara Kolejliler deplasmanda Muratbey Uşak Sportif’e 78-71 mağlup oldu.

Kolejliler dersini iyi çalışmamış
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Uşak Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk periyodu başa baş geçmesine karşın ev sahibi Uşak Sportif bu periyodu 26-22 önde kapattı. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koyan TED Ankara Kolejliler bu periyodu 17-13 önde kapatmasına karşın iki takım soyunma odasına 39-39 eşitlikle gitti.

Büyük çekişmenin yaşandığı üçüncü periyotta iki takımda sıya bulmak zorlandı ve bu periyot 20-20 eşitlikle geçildi. Final periyodunda çok basit top kayıpları yapan TED Ankara Kolejliler rakibin hızlı hücumlarına engel olamayınca bu periyoda 19-12 geride kapattı. Maçın son bölümünde aradaki farkı kapatamayan Kolejliler mücadeleden 78-71 mağlup ayrıldı. Bu maçta TED Ankara Kolejliler’de Atat Turgut 7, Ömer Yasir Küçük 18, Davut Güven 4, Emir Büyükhanlı 2, Can Yardımcı 2, Zahid İsaoğlu 7, Buğrahan Oğuz 9 ve Yiğit Baran Sarıkaya 22 sayı ile oynadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.