Konya'da çalıntı araçtaki 2 kişi polislere saldırdı: 2 polis yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, çalıntı olduğu iddia edilen bir aracı durdurmaya çalışan polis memurları silahlı saldırıya uğradı. Olay, saat 16.00 sıralarında Fırat Caddesi üzerinde meydana geldi.

Konya'da çalıntı araçtaki 2 kişi polislere saldırdı: 2 polis yaralandı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri, 06 DZ 6051 plakalı çalıntı aracı takip ettikleri sırada, trafik ışıklarında aracı durdurdu. Şüphelileri gözaltına almak isteyen polis memurlarına, araçtaki iki zanlı tarafından ateş açıldı.

Saldırı sonucu bir polis memuru dizinden, diğeri ise kolundan yaralandı. Olayın ardından şüpheliler kaçarken, yaralanan polis memurları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı memurların sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Olay anına tanık olan Burak Arslan, "Trafik ışıklarında beklerken polislerin şüphelileri durdurmaya çalıştığını gördüm. Araçtaki adam bir anda silahını çıkarıp polislere ateş etti. Olayın şokuyla tarlaya doğru kaçtım" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.