Köprü ve otoyol ücretlerine zam geliyor mu?

Sosyal medyada 1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerine zam geleceği iddialarıyla ilgili olarak İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DDM) yapılan açıklama, bu iddiaların doğru olmadığını ortaya koydu.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam geliyor mu?
Yayınlanma:

DDM tarafından yapılan açıklamada, X hesabından paylaşılan haber ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerine zam" başlıklı iddiaların doğru olmadığı vurgulandı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bazı sosyal medya hesaplarından, '1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri' iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru değildir. Bahse konu paylaşımların aksine, '1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde' herhangi bir güncelleme yapılmamıştır. 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır."

Bu açıklama ile birlikte, söz konusu tarihte geçiş ücretlerinde herhangi bir artış olmayacağı ve mevcut ücretlerin geçerliliğini koruyacağı kamuoyuna duyurulmuş oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.