KYK yurtlarında bir asansör arızası daha

KYK yurtlarında öğrencilerin korkulu rüyası haline gelen asansör kazalarının bir yenisi Ordu'da yaşandı. Yaşanan arızayı asansör düştü sanan öğrenciler büyük panik yaşadı.

KYK yurtlarında bir asansör arızası daha
Yayınlanma:

Ordu'da bulunan bir kız öğrenci yurdunun asansöründe meydana gelen arıza sonucunda 10 öğrenci, birinci kattan zemin kata inerken mahsur kaldı. Olayda yaralanma yaşanmazken, öğrenciler asansörün durduğunu anlayınca kısa bir süreliğine panik yaşadı. Altınordu ilçesi Akçatepe Mahallesi'ndeki 3 bloklu kız öğrenci yurdunun bir blokunda meydana gelen olayın ardından, asansörde mahsur kalan öğrencilere firma görevlisi müdahale etti ve yara almadan kurtarıldılar. Bu sırada diğer öğrenciler, asansörün düştüğünü düşünerek yurdun bahçesine çıktı. Olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi ve güvenlik personeli, öğrencilerin endişelerini dinleyip sakinleştirmeye çalıştı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Ordu Mehmet Fuat Köprülü Kız Öğrenci Yurdumuzda asansör arızası meydana gelmiş, arıza sonrasında asansörde mahsur kalan öğrenciler, yetkili servisin asansör kapısını açmasıyla bir sorun yaşamadan güvenle tahliye edilmişlerdir" denildi. Asansör firması görevlisi ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, jandarma ekipleri birçok öğrenciden ifade topladı. Ayrıca, asansörlerin düzenli olarak kontrol edildiği ve arıza yapan asansörün bakımının yeni yapıldığı belirtildi. Konuyla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.