Mahzen-17 operasyonuyla bir suç örgütü daha çökertildi

İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-17" operasyonlarıyla Ümit Değirmenci'nin liderliğini yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Mahzen-17 operasyonuyla bir suç örgütü daha çökertildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlar kapsamında suç örgütü üyesi 40 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden operasyonla ilgili şu bilgileri paylaştı:

"Aziz milletimize bildirmek isterim ki; suç işleyenlere, halkımızın huzurunu bozanlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Her birini tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından koordine edilen çalışmalar neticesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlar sonucunda suç örgütü üyesi şüphelilerin; kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret gibi suçları işledikleri belirlendi. Operasyonlar sonucunda 23 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, çeşitli miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek, telsiz ve çelik yeleğe el konuldu. Bu başarılı operasyonlar için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ve operasyonlara katılan kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.