Mahzen operasyonları Yalova'da devam etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 15 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Mahzen operasyonları Yalova'da devam etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da eş zamanlı gerçekleştirilen "MAHZEN-6" operasyonlarıyla ilgili olarak, organize suç örgütünün liderliğini zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu'nun üstlendiği ve bu örgütün çökertildiğini, 15 şüphelinin de yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yalova'da gerçekleştirilen "MAHZEN-6" operasyonları sonucunda, Yalova ile Armutlu ilçesinde faaliyet gösteren organize suç örgütü üyelerinin Armutlu merkezli uyuşturucu dağıtımını artırarak turizm sezonunda uyuşturucu ticareti yapmayı planladıklarının belirlendiğini ifade etti. Ayrıca, operasyonlar neticesinde örgüt üyelerine ait ruhsatsız tabancalar, pompalı ve av tüfekleri, büyük miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda fişek ve dolu kartuşa el konulduğunu belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.