Maliye’nin hesapları şaştı

Voleybol Efeler Ligi play-off çeyrek final üçüncü ve son maçında Maliye Piyango İzmir’de Arkas Spor’a 3-1 yenilerek seriyi 2-1 kaybederek çeyrek finalde elendi.

Maliye’nin hesapları şaştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHAN AKSAKAL

Vestel Venus Atatürk Voleybol Kompleksi’ndeki mücadelenin setleri 25-23, 23-25, 25-27 ve 25-28 sonuçlandı. İlhami Şenyurt ve Arzu Emiroğlu hakem ikilisinin yönettiği mücadele 2 saat sürdü. Ankara’daki ilk maçı kazanan Maliye Piyango İzmir’deki iki maçı kaybedince lige çeyrek finalde veda eden takım oldu.

İŞTE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Erkeklerde çeyrek final mücadeleleri nefes kesti. Ortaya konulan mücadeleler büyük çekişmeye sahne olurken kazanan takımlar adlarını yarı finale yazdırdılar. Buna göre Efeler Ligi Play-off Yarı Final Etabı’nda İstanbul BBSK, Halkbank ile Arkas Spor ile de Galatasaray HDI Sigorta eşleşti.

STATÜ HAKKINDA

Çeyrek final statüsü de belli oldu. Buna göre takımlar, çeyrek finalde içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki maç yapacaklar. İlk maç, normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında, iki gün sonra ikinci maç üst sırada bulunan takımın sahasında oynanacak ve 2 maçı da kazanan takım yarı finale yükselecek. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka iki gün sonra üst sırada bulunan takımın sahasında oynanacak. Maçı kazanan takım yarı finale yükselirken, yenilen takım 5/8 etabı maçları oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.