Mansur Yavaş ve Murat Kurum bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bakanlıkta bir araya geldi. Kurum, görüşmeye dair açıklamasında "Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik" dedi.

Mansur Yavaş ve Murat Kurum bir araya geldi
Yayınlanma:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bakanlıkta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

"TALEPLERİ DİNLEDİK"

Yavaş'ın talebi üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Murat Kurum, "Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Görüşme sonrası Yavaş ile fotoğrafını paylaşan Kurum, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda kabul ettik" notunu düştü.

kurum-yavas.jpg

"BİRLİKTE ORTAK YOL İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Mansur Yavaş da Kurum'u ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yavaş, Ankara'nın gelişimi için bakanlıklarla birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceklerini belirtti.

Yavaş, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ettik. Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.