MASAK, Kobra Murat'ı aradı

Geçtiğimiz yıl bir programa katılarak "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" şeklinde açıklamalarda bulunan ve 'Kobra Murat' olarak tanınan şarkıcı Murat Divandiler, MASAK'tan telefon aldığını belirtti.

MASAK, Kobra Murat'ı aradı
Yayınlanma:

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlık' sözleriyle gündeme gelen Kobra Murat, daha sonra 2. Sayfa programına konuk olarak, "Ben aslında 'Şu ana kadar sahip olduğum her şeyin toplam değeri 18 kilo altına eşit olabilir' dedim, ancak kes yapıştır yapılarak '18 kilo altınım var' şeklinde haberlere yansıdı. Şu anda telefonum susmuyor" şeklinde konuşmuştu.

'Aramızda Kalmasın' programına katılan şarkıcı, MASAK'tan telefon aldığını belirterek şunları dile getirdi:

"MASAK beni aradı ve evime kağıt gönderdiler. Sizi araştırmaya aldık dediler, ben de oldukça endişelendim çünkü bir mermerciye borcum var ve 5 katlı bir bina inşa etmeyi planlıyorum. Telefonumu buldular, arayarak durumu sordular. Murat Bey, Dilan Polat etrafında dönen bazı olaylarla ilgili inceleme yapılıyor, siz de bu inceleme kapsamında yer alıyorsunuz dediler. Benim neyimin incelendiğini sorduğumda, şirketinizin olması gerektiğini ifade ettiler. Ancak benim şirketim yok, ben bir müzisyenim, kendi şirketimi kurmamın ne gereği var?"

Kobra Murat ayrıca, "Ben altınlarımı değil, bankadaki hesaplarımı sorduklarını, ne kadar vergi ödediğimi sorguladıklarını anlattı. Bu durumda, ellerine geçirip el koyacaklarım sandım" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.