Masterchef’te son bölümde neler yaşandı? MasterChef 2024'te ana kadroya kalan 10. yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2024’ün heyecanlı final turları devam ediyor. Somer Sivrioğlu Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğinde sunulan programda, yarışmacılar ana kadroya girmek için kıyasıya mücadele ediyor. 22 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise ana kadroya kalan 10. yarışmacının kim olduğu netlik kazandı. MasterChef 2024’te ana kadroya kalan onuncu yarışmacı kim oldu?

Masterchef’te son bölümde neler yaşandı? MasterChef 2024'te ana kadroya kalan 10. yarışmacı kim oldu?
Yayınlanma:

MasterChef’te 22 Temmuz 2024’te yayınlanan bölümde, MasterChef’in ana kadrosuna katılacak 10. yarışmacı belirlendi. Yarışmacılar ilk etapta Türk tatlıları arasında vazgeçilmez bir lezzet olan aşureyi yapmak için mücadele etti. İkinci grupta bulunan yarışmacıların ana kadroya katılmak için son şansı olan yarışmada Şirin, Beril, Yudum, Akın ve Enes en iyi aşureyi yaparak üst tura çıkmayı başardı.

ŞİRİN, BERİL, YUDUM, AKIN VE ENES İKİNCİ TURA YÜKSELDİ

Bu 5 yarışmacı en iyi aşureyi yaparak bir üst tura geçmeye hak kazandı. Bu 5 yarışmacı, ikinci turda sumakla en başarılı tabağı yaparak kendilerini kanıtlamaya çalıştı.

En başarısız yemeği yapan Enes doğrudan ana kadroya girme şansını kaybetti. Enes’in ardından şansını yedek kadroya bırakan bir diğer isim Yudum oldu. En iyi üçüncü yemeği Akın yaptı ve şefler Şirin ile Beril arasında en iyi yemeği yapan ismi açıkladı.

Sumakla tatlı yapan Beril, Masterchef ana kadroya dahil olan onuncu kişi olmayı başardı ve büyük sevinç yaşadı. Şefler Şirin'in de çok iyi yemek yaptığını belirtti. Şirin, 5 günde 5 kez adını üst tura yazdırsa da ana kadroya kalamadı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.