Meme kanserine dikkat çekmek için buluşuyorlar

Sosyal sorumluluk projelerine ve özel günlere verdiği önemle tanınan Panora AVM, Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle, 27 Ekim’de, Medicana Hastanesi ve Fitiz eşliğinde gerçekleşen bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Meme kanserine dikkat çekmek için buluşuyorlar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal sorumluluk projelerine ve özel günlere verdiği önemle tanınan Panora AVM, Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle, 27 Ekim’de, Medicana Hastanesi ve Fitiz eşliğinde gerçekleşen bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ekim ayı, her yıl tüm dünyada Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak kabul ediliyor ve meme sağlığı için etkinlikler gerçekleştiriliyor. Tüm dünyada olduğu Türkiye’de de kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanserinde, erken tanı ise hayati önem taşıyor. Yılda yaklaşık 15.000 kadını etkileyen meme kanseri, basit yöntemlerle ve kişinin evde yapabileceği rutin muayenelerle teşhis edilebiliyor.

Her kanser türünde olduğu gibi, meme kanserinde de beslenme ve düzenli yaşam faktörleri büyük öneme sahip. Medicana Hastanesi ve Türkiye’nin ilk ve tek diyet mutfağı olan Fitiz ile gerçekleştirilecek etkinlikte, katılımcılar önce “7 Güne 7 Antikanserojen İçecek” başlıklı oturumda, Fitiz ile içeceklerin yapımını ve faydalarını öğrenerek tadımlarda bulunacak. Sonrasında ise Medicana Hastanesi’nden Prof. Dr. Serhan Tuncer, Doç. Dr. Petek Erpolat ve Dyt. Gülçin Ergazi ile tedavinin cerrahi, onkoloji ve beslenme boyutu ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirilecek. Akvaryum önünde gerçekleşecek etkinlik 15.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.