Meral Akşener, koltuğu Müsavat Dervişoğlu'na devretti

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Eski Genel Başkan Meral Akşener’den bugün devraldı.

Meral Akşener, koltuğu Müsavat Dervişoğlu'na devretti
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ilk kez genel başkan sıfatıyla partisinin genel merkezine geldi. Dervişoğlu'nu İYİ Parti’nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, kapıda karşıladı. Dervişoğlu ve Akşener, partilerin alkışları arasında devir teslim için makam katına çıkıp burada karşılıklı sohbet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, yaptığı konuşmada, “İYİ Parti'nin Türk demokrasisi için bir fidan dikmesiyle o fidan, kutlu bir çınara dönüştü. Güçlendi ve büyüdü. Mensuplarını ve yol arkadaşlarını hiçbir zaman utandırmadı." dedi.

"İYİLER ORMANI"

Devir teslim töreninde ilk mesajlarını veren Dervişoğlu, "Ben bu devir teslim töreninde dikmiş olduğu fidanın aslında orman olduğunun müjdesini vermeye geldim. Şimdi ‘İyiler ormanı’ oluşturuyoruz Sivas’ta Ovacık bölgesinde. Bunun hatırası olarak 2017’de bir fidan bağışladık. Kabul buyurursanız teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

aknsener.jpg

"DOSTLUK İÇERİSİNDE BİR DEĞİŞİM"

Koltuğunu halefi Müsavat Dervişoğlu devreden Meral Akşener, konuşmasında şunları söyledi: "Bu dostluk içerisindeki değişim, Türkiye’ye ve gençlerimize örnek olacak. Kutuplaşan ve birbirine düşman hale getirilen ülkenin fertlerine ve milletimize rahatlama açısından örnek olacak. Ben çok mutluyum çünkü. O bayrak hepimizin emeği olan bir bayrak. Onu daha yükseğe çıkaracak.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.