Metrelerce savruldu

Sabah saatlerinde Ankara İstanbul Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında adının A. K. olduğu öğrenilen bir vatandaş ağır şekilde yaralandı

Metrelerce savruldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

SULTAN GÖKDEMİR

İşe gitmek üzere evinden çıkan A.K Atatürk Kültür Merkezi Metro İstasyonu önündeki ana yoldan karşı yola geçmek istedi. Bu arada karşı yönden gelen özel otomobil sürücüsünün karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşı görmemesi sonucu meydana geldi. Son anda frene basan otomobil sürücüsü vatandaşa çarpmaktan kurtulamadı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savulan A.K. kanlar içinde kaldı. Başından ağır şekilde yaralanan vatandaşa ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Polisin olay yerine gelmesinin ardından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan A.K’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AMBULANS GEÇ GELDİ İDDİASI

Öte yandan çok yakında birçok hastane olmasına karşın ambulansın 15 dakikada olay yerine gelmesi büyük tepkilere neden oldu. Ambulansı arayan vatandaş duruma isyan ederek ambulansı arayalı 15 dakikayı geçti, üstelik çevrede çok sayıda hastane var ve burası çok yakın neden bu kadar geç geldi. Sürücünün durumu ağır ve bilinci kapalı insan hayatı bu kadar ucuz mu diye tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.