MHP '50+1' tavrını açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında siyasetin gündemindeki 50+1 tartışması hakkında açıklama yaptı.

MHP '50+1' tavrını açıkladı!
Yayınlanma:

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Siyasetin gündeminde olan '50+1' ile ilgili de açıklama yapan Bahçeli, ''Bizim görüşümüz bellidir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50+1 şartının değişmesi konusunda ''İsabetli olur'' açıklamasının ardından siyasette gündem belli oldu. Erdoğan, çoğunluğu alanın Cumhurbaşkanı seçilmesinin hem seri olacağını hem de yanlış yollara sevk etmeyeceğini belirtmişti. Erdoğan, mevcutta 50+1'in partileri yanlış yollara sevk ediyor diyerek, ''Kimin eli, kimin cebinde belli değil. Yok altılı, yok on altılı masa.." ifadelerini kullanmıştı.

Devlet Bahçeli de konu ile ilgili ''Bizim görüşümüz bellidir'' diyerek, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın tespit ve değerlendirmeleri tutarlı ve anlamlıdır. Bizim geçmişten bu yana sözler, açıklamalar, görüşler bellidir ve esasen hiç değişme göstermemiştir'' ifadelerini kullandı.

mhp.png

''CUMHURBAŞKANI İLE MUHABBETİMİZ HARBİDİR HASBİDİR. ARAMIZA KİMSE GİREMEZ...''

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı yolda yürüdüklerini belirterek, ''Cumhurbaşkanı ile muhabbetimiz harbidir, hasbidir. Aramıza kimse giremez.'' ifadelerini kullandı. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın devamından yana olduklarını tekrar vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.