MHP'den Özgür Özel'e 'bozkurt' tepkisi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "bozkurt işareti yapan doktorlarla" ilgili ifadelerine sert tepki gösterdi. Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özel'in ifadelerini kınadı ve Özel'in Türk düşmanlığı yaptığını iddia etti.

MHP'den Özgür Özel'e 'bozkurt' tepkisi!
Yayınlanma:

İsmet Büyükataman, Özgür Özel'in açıklamalarının Türk milletine ve değerlerine karşı olduğunu belirterek, "Özel'in zihninin derinlerindeki Türk düşmanlığının bir kez daha ayyuka çıktığını" öne sürdü. Özel'in, terörist başına özgürlük isteyenlere ve Türk ordusuna iftira atanlara Hipokrat yeminini hatırlatmaya cesaret edemediğini belirten Büyükataman, bozkurt işareti yapanları hedef almasının, tarafını bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

"BOZKURT HAZIMSIZLIĞI VE CHP'NİN KÖKLERİNDEN KOPUŞU"

Büyükataman, CHP'nin bozkurt işaretine olan hazımsızlığının, partinin köklerinden ne kadar koptuğunu ve kuruluş ayarlarından eser kalmadığını gösterdiğini belirtti. "Büyük Türk milletine ve aziz milletimizin tüm değerlerine karşı eli kanlı teröristlerle saf tutan, her türlü bölücülüğe ifade özgürlüğü maskesiyle sahip çıkan CHP'nin 'bozkurt hazımsızlığı' köklerinden ne kadar koptuğunu, kuruluş ayarlarından eser kalmadığını göstermektedir," dedi. Ayrıca, Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Demokrasi İçin Birlik (DEB) gibi örgütlerin peşine takılan Özel'in esas hedefinin Türklük olduğunu vurguladı.

"ATATÜRK ÇİZGİSİNE DÖN VE TÜRK DÜŞMANLARI İLE İŞBİRLİĞİ SEVDANI BIRAK"

Büyükataman, Özel'e iki önemli tavsiyede bulundu. İlk olarak, Özel'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk çizgisine dönmesi gerektiğini söyledi. İkinci olarak ise, cumhurbaşkanı adaylığı hevesiyle kör olan gözlerini açması gerektiğini belirterek, geçmişte Türk ve Türkiye karşıtı ortaklıklar gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'nun durumuna bakmasını tavsiye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.