MHP'den sokak hayvanları kanun teklifine itiraz mı geliyor?

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, partisinin lideri Devlet Bahçeli'nin köpek katilleri ile ilgili 6 yıl önceki paylaşımını tekrar paylaştı.

MHP'den sokak hayvanları kanun teklifine itiraz mı geliyor?
Yayınlanma:

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, partisinin lideri Devlet Bahçeli'nin köpek katilleri ile ilgili 6 yıl önce yaptığı paylaşımı tekrar gündeme getirdi. Cumhur İttifakı'nın köpeklerin katledilmesine olanak tanıyan düzenlemesi TBMM Komisyonu'nda AKP ve MHP oylarıyla geçti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlemeyle ilgili sürpriz bir basın toplantısı düzenleyerek, "Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost olarak görür. Bu nedenle köpeklere karşı herhangi bir yanlış uygulamaya karşı durur. MHP olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Kimse endişe etmesin. Köpekleri dost bilenler, sokaklarda köpekleri taşlamaya devam edenler olmamalıdır. Onlar Allah'ın yarattığı canlılardır." açıklamasında bulundu.

Düzenlemenin komisyondan geçmesi ve TBMM'de oylanması beklenirken, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Devlet Bahçeli'nin 2018'de Sakarya Sapanca'da patileri kesilmiş işkence görmüş bir yavru köpek hakkında yaptığı eski paylaşımını yeniden gündeme getirdi.

İşte o paylaşım:

123.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.