Milliler Güney Kore'yi 6-3 yendi finale çıktı: Golbol Kadın Milli takımında hedef üst üste üçüncü kez Paralimpik şampiyonluğu

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden Golbol Kadın Milli Takımı, çeyrek finalde karşılaştığı Güney Kore'yi 6-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Milliler, Paris'teki başarılı performanslarını sürdürerek adlarını son dört takım arasına yazdırdı.

Milliler Güney Kore'yi 6-3 yendi finale çıktı: Golbol Kadın Milli takımında hedef üst üste üçüncü kez Paralimpik şampiyonluğu
Yayınlanma:

Çeyrek finalde Güney Kore karşısında üstün bir oyun sergileyen Ay-yıldızlılar, maçı 6-3 kazanarak finale bir adım daha yaklaştı. Milli takım, yarı finalde Brezilya ile karşılaşacak. Maç, yarın akşam saat 20.45'te oynanacak ve Golbol Kadın Milli Takımı, finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Paris 2024'te A Grubu'nda yer alan milli takım, turnuvaya Brezilya ile 3-3 berabere kalarak başlamış, ardından Çin'e 7-5 mağlup olmuştu. Ancak son grup maçında İsrail'i 5-4 yenerek çeyrek finale yükselen milliler, Güney Kore galibiyetiyle üst üste ikinci zaferini elde etti ve şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Son 2 Paralimpik Oyunları şampiyonu olan Golbol Kadın Milli Takımı, gözünü finale ve şampiyonluğa dikmiş durumda.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.