Milyonlar Gazze için toplanacak: 'Büyük Filistin Mitingi'

Büyük Filistin Mitingi bugün milyonların katılımıyla gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı paydaşlarının da katılacağı miting bugün Atatürk Havalimanı'nda yapılacak.

Milyonlar Gazze için toplanacak: 'Büyük Filistin Mitingi'
Yayınlanma:

İsrail-Filistin savaşının yankıları devam ederken, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 'Büyük Filistin Mitingi' için harekete geçti. Bugün gerçekleşecek mitingin, şimdiye kadar yapılmış en büyük Filistin'e destek mitingi olması bekleniyor.

'Büyük Filistin Mitingi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı paydaşları da destek mitingine katılacak. Mitinge katılacak parti ve liderler arasında, MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da olacak.

Siyasilerin yanı sıra mitingde, medya, iş dünyası, spor ve sanat dünyasından önemli isimler de 'Büyük Filistin Mitingi'nde yerini alacak. Ayrıca Türkiye'de bulunan Filisitinlilerin de mitinge katılacak. Gerçekleşecek mitinge Filistin'e destek olmak isteyen milyonlarca vatandaş da katılım gösterecek.

Büyük Filistin Mitingi bugün saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.