MSB, alçakça yakıp yıkan teröristlere seslendi: Teröristler ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!

PKK'lı teröristler, Irak'ın kuzeyinde masum sivilleri ve köyleri hedef almaya devam ediyor. Son olarak Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak büyük bir tahribata yol açtılar. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, teröristlerin köylülerin hayatını hiçe sayarak bu saldırıları gerçekleştirdiği belirtildi.

MSB, alçakça yakıp yıkan teröristlere seslendi: Teröristler ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!
Yayınlanma:

Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin sivil halkı kalkan yaparak birliklerimize havan atışı yaptığını, yerlerinin tespit edilmesini engellemek için ormanları ateşe verdiklerini ve kaçacak yerleri kalmadığında mühimmat depolarını havaya uçurduklarını bildirdi. Açıklamada, "Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi.'' ifadeleri kullanıldı.

TERÖRİSTLERİN SONU YAKLAŞIYOR

Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacaklarını vurguladı. Terörle mücadelede kararlılığın altı çizilen açıklamada, TSK'nın teröristlere karşı operasyonlarına hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

BÖLGEDEKİ DURUM VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Irak'ın kuzeyindeki köylere giren PKK'lı teröristler, sivilleri kalkan yaparak birliklerimize saldırmaya devam ediyor. TSK, bölgede sivil kayıpların önlenmesi için hassasiyetle çalışırken, teröristlerin ormanları ateşe vererek izlerini kaybettirme çabaları güvenlik güçleri tarafından yakından takip ediliyor.

''Mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.