MSÜ sınav başvuruları ne zaman 2024? MSÜ sınav başvuru son tarihi nedir? MSÜ sınav ücreti kaç TL?

MSÜ sınav başvuruları başladı mı? MSÜ sınav başvuruları son tarih nedir? 2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı MSÜ tarihi? Başvuru yapacak olan adaylar, araştırmaya başladı.

MSÜ sınav başvuruları ne zaman 2024? MSÜ sınav başvuru son tarihi nedir? MSÜ sınav ücreti kaç TL?
Yayınlanma:

MSÜ başvuruları ne zaman başlıyor? MSÜ nasıl başvurulur, sınav ne zaman? 2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı MSÜ için araştırmalar sürüyor. Adaylar, sınav tarihini merak ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, sınav başvuru tarihlerini duyurdu. Peki, MSÜ sınav başvuruları ne zaman başlıyor? MSÜ sınav başvurusu nasıl yapılır? MSÜ sınav başvurularının son tarihi ne? Tüm detaylar haberimizde...

MSÜ SINAV BAŞVURULARI NE ZAMAN 2024?

MSÜ sınav başvuruları için gün belli oldu. MSB, resmi sosyal medya hesabı üzerinden sınav başvuru tarihini açıkladı. Buna göre, MSÜ sınav başvuruları 3 Ocak'ta başlayacak.

MSÜ SINAV BAŞVURU SON TARİHİ

MSÜ sınav başvuruları 3 Ocak'ta başlarken adaylar son tarihi merak ediyor. MSB açıklamasına göre, sınav başvuru tarihinin son tarihi 30 Ocak 2024.

MSÜ SINAV BAŞVURU EKRANI

Milli Savunma Üniversitesi sınav başvuruları 2024 ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, 3 Ocak'ta başlayan başvuruları en son 30 Ocak'a kadar gerçekleştirebilecek.

2024 MSÜ sınav ücreti ise 295 TL oldu. MSÜ sınavı 3 Mart 2024 tarihinde yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.