Murat Kurum yeniden göreve başladı: "Aziz milletimize sözümüz var"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bir yılın ardından yeniden atanan Murat Kurum, hızlı bir şekilde işe koyuldu.

Murat Kurum yeniden göreve başladı: "Aziz milletimize sözümüz var"
Yayınlanma:

Kurum, resmi X hesabından yaptığı açıklamayla önceliklerinin millet olduğunu vurgulayarak, özellikle depremzede vatandaşların mutluluğunu sağlamak için çalışacaklarını belirtti. "Asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var." diyen Kurum, bu doğrultuda adımlar atacaklarını ifade etti.

Kurum, ekibiyle birlikte Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısını gerçekleştirdiklerini ve cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya giderek sahada incelemelerde bulunacaklarını ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

"Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız." diyen Kurum, Allah’ın izni, devletin gücü ve milletin duasıyla afet bölgelerinde şehirleri yeniden ayağa kaldıracaklarını vurguladı. Yaraları tamamen sarana ve kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacaklarını belirten Kurum, hiçbir vatandaşın mağdur olmayacağını ve kardeşlerin yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.