Murat Kurum'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre kabinede iki bakan değişikliği gerçekleşti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimi kapsamında Mehmet Özhaseki'nin istifası kabul edilirken, yerine Murat Kurum atandı.

Murat Kurum'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla, daha önce aynı bakanlık görevini üstlenen ve 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atandı. Yeni atama kararının ardından Kurum, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

''CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM''

Murat Kurum açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır. Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Rabb'im üstlendiğimiz bu kutlu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.