Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin 7. Kuruluş Yılı'nda MHP Lideri Bahçeli'ye sert yanıt verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen ve Kurucu Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı 7. Yıl Kutlama Programı'nda, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert yanıt verdi.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin 7. Kuruluş Yılı'nda MHP Lideri Bahçeli'ye sert yanıt verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, konuşmasında "Bebek katiline hürriyet, Müsavat Dervişoğlu’na tehdit size yakışmaz! Allah sizi ıslah etsin. Biz saray muhafızı değil, Türk milliyetçiyiz. Kuru tehditlere pabuç bırakmayacağım." dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Adem Yavuz Irgatoğlu, İYİ Parti'nin Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen 7. Yıl Kutlama Programında yaşananları aktardı...

İYİ Parti, 7. yaşını Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Partinin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı programa yoğun bir katılım sağlandı. Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde gerçekleştirilen kutlamalarda, partinin geçmişte yaşadığı zorluklar ve geleceğe dair umut dolu mesajlar ön plana çıktı.

muso2.jpg

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: "YIKILSIN DÜZEN, YAŞASIN MİLLET!"

Müsavat Dervişoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “7 yıldır siyaset yapıyorum” diyerek geçmişteki MHP üyeliğini ve oradaki tecrübelerini adeta yok saydı. Dervişoğlu, “Yıkılsın düzen, yaşasın millet” diyerek iktidara ve MHP’ye sert eleştirilerde bulundu. “Devlet düşmanlarını kürsüye çağırmaktadırlar, ihanet çığırından çıktı” ifadesiyle iktidarın uygulamalarına tepki gösterdi.

Dervişoğlu’nun konuşması, geçmişin unutulması ve geleceğe odaklanma vurgusu taşıdı: “Geçmişte bunu yapmasaydık, şöyle olmasaydı deme zamanı geçmiştir! Yarına bakmak lazım, yarın da bugündür” dedi. Bu bağlamda, umutsuzluk yerine umut vurgusu yaptı ve partililere cesaret verdi.

DERVİŞOĞLU'NDAN İKTİDAR SÖZLERİ

Dervişoğlu, “Saray saltanatının yere düşürdüğünü, bu büyük millet kaldıracaktır” diyerek, İYİ Parti’nin iktidar hedefinin altını çizdi. “Sandığa kilitlenmiş demokrasiyi TBMM’ye taşıyacağız” ifadesiyle, partisinin siyasetteki rolünü güçlendirmek adına kararlılık sergiledi.

Ayrıca, yeni anayasa tartışmalarına da değinen Dervişoğlu, “Öcalan tıkıldığı delikten çıkamayacak. Cesetlerimizi çiğnemeden buna geçit vermeyeceğiz!” diyerek milliyetçi söylemlerini güçlendirdi. Bu sözleri, salondaki partililer tarafından coşkuyla alkışlandı.

gsi.jpg

PARTİ İÇİNDEKİ DEĞİŞİMLER VE UMUT MESAJLARI

Dervişoğlu, İYİ Parti'nin temel harcını “Türk milliyetçiliği, demokratlık ve kalkınmacılık” üzerine kurduklarını vurguladı. Ancak, partinin son dönemde yaşadığı istifa olayları ve ayrılıklar karşısında, Dervişoğlu'nun sürekli olarak umut mesajları vermesi dikkat çekti. “Bizde umutsuzluğa yer yoktur” diyerek, Atatürk'ün mirasını hatırlattı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.