Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimler?

Türkiye'nin sevilen usta arabesk sanatçılarından merhum Müslüm Gürses'in hayatı 'Müslüm' adlı filmde anlatıldı. İzleyiciler tarafından yoğun ilgi gören bu film nerede çekildi? Oyuncuları kimler? Merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimler?
Yayınlanma:

Ülkenin en sevilen sanatçılarından biri olan Müslüm Gürses'in hayatını konu alan "Müslüm" filmi, vizyona verildiği dönemde bir hayli dikkat çekmişti. Müslüm Gürses'in müzik kariyerinden özel hayatına kadar derinlemesine işlendiği bu yapımda, yönetmenlik koltuğunda KETCHE (Hakan Kırvavaç) bulunuyor. Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin kaleme aldığı film, yapımcılığını Mustafa Uslu ve Nuri Yıldırım üstleniyor.

MÜSLÜM FİLMİ KONUSU

"Müslüm" filmi, arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatıyor. Sanatçının zorlu yaşamından kesitler sunan film, çocukluk yıllarından başlayarak, müzik kariyerinin yükseliş ve düşüşlerini, aşklarını ve acılarını detaylı bir şekilde aktarıyor. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ve ona etki eden kişiler de filmde önemli bir yer tutuyor.

muslumgurses.jpg

MÜSLÜM FİLMİ OYUNCULARI

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez gibi deneyimli isimlerin paylaştığı filmde, Müslüm Gürses'i Timuçin Esen canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında Erkan Avcı, Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Kurtaran ve Goncagül Sunar gibi tanıdık yüzler yer alıyor.

MÜSLÜM FİLMİ ÇEKİM YERLERİ

"Müslüm" filminin çekimleri, Müslüm Gürses'in doğduğu Şanlıurfa Halfeti'de başladı. Sanatçının gençlik yılları ise Adana'da, son sahneler ise İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.