Mustafa Sarıgül’ün avukatlarından “video” açıklaması!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayılan video hakkında Sarıgül'ün avukatları Burcu Aydın ve Ceylan Türkoğlu bir açıklama yaptı. Videonun Sarıgül'e ait olmadığının ulusal kriminal büro tarafından teyit edildiği ve bu sabah itibarıyla gerekli adli makamlara sunulduğu belirtildi.

Mustafa Sarıgül’ün avukatlarından “video” açıklaması!
Yayınlanma:

Avukatlar Burcu Aydın ve Ceylan Türkoğlu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Müvekkilimiz Mustafa Sarıgül ile ilgili olduğu iddiasıyla sosyal medya ve internet sitelerinde yayınlandığı görülen videodaki görüntülerin müvekkilimiz Mustafa Sarıgül'e ait olmadığı, görüntüleri tetkik eden ulusal kriminal büro tarafından teyit edilerek rapor altına alınmış olup bu sabah itibarıyla gerekli adli makamlara sunulmuştur."

VİDEONUN YAYINLANMASINA ERİŞİM ENGELİ

Açıklamada, İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2024/182447 E. sayılı dosyası ile videonun yayınlanması hakkında erişim engeli kararı verildiği de bildirildi. Avukatlar, "Suça konu işbu videoyu, sosyal medya hesaplarında paylaşan, yayılmasına yardımcı olan tüm hesaplar kayıt altına alınarak, suça iştirak eden bu paylaşım sahipleri ile ilgili savcılık şikayetlerinin işleme konulduğunun altını çizeriz" dedi.

Videonun yayılmasının önüne geçilmesi ve paylaşan kişilere yönelik hukuki işlemlerin başlatıldığı duyuruldu. Mustafa Sarıgül'ün avukatları, konuyla ilgili olarak yasal sürecin titizlikle takip edileceğini ve gerekli tüm adımların atılacağını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.