Narin Güran cinayeti sonrası tutuklanan Nevzat B. suç ortağı amca Salim Güran'ı suçladı: Beni ölümle tehdit etti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmaları sonunda Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat B., ifadesinde cinayeti Salim Güran’ın işlediğini ve kendisini ölümle tehdit ederek cesedi saklamaya zorladığını öne sürdü.

Narin Güran cinayeti sonrası tutuklanan Nevzat B. suç ortağı amca Salim Güran'ı suçladı: Beni ölümle tehdit etti
Yayınlanma:

Sulh ceza hakimliğinde ifade veren Nevzat B., 2 Eylül’de tutuklanan Salim Güran’ın kendisini, "Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." sözleriyle tehdit ettiğini iddia etti. Olayın ardından Narin’in cesedini Eğertutmaz Deresi’ne bıraktığını belirten Nevzat B., cesedi saklamak için üzerine taş koyduğunu ve dışarıdan fark edilmemesini sağladığını söyledi.

NARİN’İ ÇUVALA KOYDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Nevzat B., olay günü Narin’in cansız bedenini amca Salim Güran ile birlikte aracına yerleştirdiklerini ve cesedi kendi evinde tek başına bir çuvala koyduğunu anlattı. Narin’i arama çalışmaları sırasında Salim Güran’ın tedirgin tavırlarını fark ettiğini söyleyen Nevzat B., cinayetle ilgili pişmanlık duyduğunu belirtti.

SORUŞTURMADA 23 ŞÜPHELİNİN İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Nevzat B.’nin ifadeleri doğrultusunda yapılan değerlendirmelerde, cinayete dair çelişkili ifadelerin olduğu ve bazı şüphelilerin korunmaya çalışıldığı izlenimi uyandırdığı kaydedildi. Soruşturma kapsamında tutuklanan Salim Güran ve Nevzat B.'nin yanı sıra 23 şüphelinin daha işlemleri devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.