Narin Güran soruşturmasında 21 gözaltı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı.

Narin Güran soruşturmasında 21 gözaltı!
Yayınlanma:

Arama çalışmaları sırasında bu sabah saat 08.45’te, küçük kızın bedeni köye yakın bir derenin kenarında bulundu. Olay, tüm ülkede büyük üzüntüye yol açarken, yetkililer hızlı bir şekilde harekete geçti.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA 21 KİŞİ GÖZALTINDA

Narin Güran’ın bulunmasının hemen ardından soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, olayla ilgili 21 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin olayla bağlantılarının araştırıldığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ’TAN AÇIKLAMA: YENİ SAVCILAR GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın titizlikle incelendiğini ve adaletin sağlanması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Bakan Tunç, “Soruşturmanın daha hızlı ve kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve üç savcı daha görevlendirildi” açıklamasını yaptı.

OLAYIN AYDINLATILMASI İÇİN YOĞUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Narin Güran’ın ölümüyle ilgili kamuoyunun tepkisi ve adalet beklentisi büyürken, yetkililer soruşturmanın tüm yönleriyle ele alındığını vurguladı. Adaletin sağlanması ve sorumluların hesap vermesi için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.