Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları 12. gününde de sürüyor. Arama ekipleri, arazide buldukları elbise ve bez parçalarını Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Bu bulgular, çocuğun kaybolduğu bölgede yapılan detaylı incelemelerin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor
Yayınlanma:

Çalışmaların 12. gününde, Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde araziye inen komandolar, çeşitli elbise ve bez parçaları buldu. Bu deliller, olası ipuçlarını ortaya çıkarma umuduyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Arama çalışmalarına destek veren ekipler, bölgede yoğun bir şekilde tarama yapıyor.

Karar'da yer alan habere göre, Narin Güran'ın gözaltındaki amcası S.G.’nin işlemleri devam ediyor. S.G., soruşturmanın seyrini etkileyebilecek bilgilerin açığa çıkarılması için polis tarafından sorgulanıyor. Aile üyeleri ve çevre sakinleri arasında şüpheli davranışları olan kişilerle ilgili bilgi toplama çalışmaları sürdürülüyor.

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta öğleden sonra, Kur'an kursundan dönen Narin Güran evine dönmeyince ailesi tarafından aranmaya başlandı. Köy halkının da yardımıyla yapılan aramalardan sonuç alınamayınca, Narin'in babası Arif Güran, akşam saatlerinde jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bu gelişmenin ardından, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ve ilgili birimlerden oluşan geniş çaplı bir arama ekibi bölgeye sevk edildi. Arama çalışmalarına Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi, Su Altı Arama Kurtarma Timi, sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.