Narin Güran'ın amcasından çarpıcı açıklamalar: "Onu toprak bile kabul etmeyecek"

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayete kurban gitmesinin ardından gözaltında olmayan tek amca Erhan Güran, şüpheli itirafçı Nevzat Bahtiyar ile arasında geçen konuşmaları paylaştı.

Narin Güran'ın amcasından çarpıcı açıklamalar: "Onu toprak bile kabul etmeyecek"
Yayınlanma:

NOW TV ekranlarında NOW Haber'de soruları yanıtlayan Erhan Güran, cinayet soruşturmasının devam ettiği bu dönemde önemli açıklamalarda bulundu.

Erhan Güran, "8 amca gözaltında, içerde oğlum ve yeğenlerim de var. Onlar için daha karakol kapısına gitmedim. Devletimiz ortaya çıkardığı zaman kim olursa olsun, gözümün nuru olsun bu cezayı çekecek. Onu toprak bile kabul etmeyecek." dedi.

Güran, tutuklanan şüpheli itirafçı Nevzat Bahtiyar ile arasında geçen konuşmaları detaylandırarak, adaletin yerini bulması için devletin tüm çabayı gösterdiğini vurguladı. Narin'in ölümünden sorumlu kişilerin adalet önünde hesap vereceğini ifade eden Güran, bu süreçte adaletin tam olarak sağlanmasını talep etti.

Tüm Türkiye, Narin Güran'ın cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturmayı yakından takip ederken, Erhan Güran'ın bu açıklamaları kamuoyunun dikkatini çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.