Narin Güran'ın annesi ağız ve diş yapısı örneği için hastanede

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. "Kasten öldürme suçuna iştirak" şüphesiyle tutuklanan anne Yüksel Güran'dan, ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı. Bu örnekler, olayın daha da aydınlatılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Narin Güran'ın annesi ağız ve diş yapısı örneği için hastanede
Yayınlanma:

Olay, merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta küçük Narin'in kaybolmasıyla başladı. Narin’in cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Anne Yüksel Güran’ın "kasten öldürme suçuna iştirak" suçlamasıyla tutuklanmasının ardından, savcılığın talebiyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

Soruşturmanın bu aşamasında, anne Güran’dan alınan örneklerle aynı suçtan tutuklanan ağabey Enes Güran’ın kolundaki ısırık izinin uyumlu olup olmadığını belirleyecek rapor, olayın çözümünde önemli bir delil olacak. Soruşturma derinleşirken, hazırlanan raporun sonuçları adli makamlarca değerlendirilip kamuoyuyla paylaşılacak.

Anne Yüksel Güran, Narin'in abisi Enes Güran'ın kolundaki ısırıklar için "Sinir krizi geçirince ısırdım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.