Narin'in annesi: Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturma devam ediyor.

Narin'in annesi: Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum
Yayınlanma:

Savcılıkta yaklaşık 12 saat süren sorgulamanın ardından, 13 kişi serbest bırakılırken, anne, ağabey ve yedi şüpheli hakkında tutuklama talep edildi.

Sorgu sırasında dikkat çeken bir olay, savcının anne Yüksel Güran'a, "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusunu sormasıydı. Yüksel Güran, "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" yanıtını verdi. Ancak, ifadesinin başlarında Narin’i kimin öldürdüğü konusunda bir fikri olmadığını belirten Güran'ın, ifadesinin ilerleyen saatlerinde "Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum" demesi dikkat çekti. Anne Güran, açıklık getiremediği sorulara 'evde uyuduğunu' belirterek yanıt verdi.

Sorgu sırasında Yüksel Güran’a, saat 15:15’ten sonra Salim Güran'ı üç kez aradığı hatırlatıldı. HTS kayıtlarında tespit edilen bu görüşmelerle ilgili Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım" yanıtını verdi. Savcı, telefonunu başka birisinin kullanıp kullanmadığını sorduğunda Güran, "Hayır" yanıtını verdi ancak iki aramanın nedenini açıklayamadı.

Güran, tutuklu Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın arasının çok iyi olduğunu belirterek, "Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Salim kızıma neden zarar verdi bilmiyorum" şeklinde konuştu. Bu ifadeler, soruşturmayı derinleştiren yetkililer tarafından değerlendirilmeye devam ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.