Narin'in bulunmasının ardından ilginç detay: Pembe terlik!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gündür kayıp olan Narin Güran’dan maalesef acı haber geldi. Narin'in bulunmasının ardından bölgeden gelen iddialarla soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Narin'in bulunmasının ardından ilginç detay: Pembe terlik!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Narin’in cansız bedeninin Jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun” ifadeleriyle acısını paylaştı.

DERE YATAĞINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU İDDİASI

Gazeteci Emrullah Erdinç’in iddialarına göre, Narin’in cansız bedeni köyden 3 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde, bir çuval içerisinde bulundu. Erdinç, “Çok üzgünüm, Narin’den gelen acı haberle sarsıldık. Cansız bedeni çuval içinde dere yatağında bulundu” dedi.

PEMBE TERLİK DETAYI

Olayla ilgili dikkat çeken bir diğer gelişme ise, aynı dere yatağında daha önce bulunan pembe bir terlik oldu. Narin’in ailesi, terliğin kendisine ait olmadığını belirtmişti, ancak bu detay, arama çalışmalarının yoğunlaştığı bölgeye işaret ediyordu.

ADALET BAKANI’NDAN AÇIKLAMA: "SORUMLULAR HESAP VERECEK"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin’in ölümünün ardından yaptığı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Tunç, "Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecek" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.