Narin'in DNA testi sonuçları çıktı: Ailesi ile ilgili durum netleşti!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında sonucu en çok merak edilen DNA testi sonuçlandı.

Narin'in DNA testi sonuçları çıktı: Ailesi ile ilgili durum netleşti!
Yayınlanma:

TV100'de yer alan habere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın DNA testleri sonuçlandı.

Diyarbakır’da trajik bir cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne dair devam eden soruşturmada, Narin'in biyolojik ailesi üzerine yapılan DNA testlerinin sonuçları açıklandı. Narin'in tutuklu amcası ve köy muhtarı Salim Güran'ın, Narin'in gerçek babası olduğu yönündeki iddialar doğrulanmadı.

NARİN'İN BİYOLOJİK AİLESİ DOĞRULANDI

Soruşturma kapsamında Narin Güran’ın biyolojik ailesini belirlemek amacıyla anne ve babasından alınan DNA örnekleri analiz edildi. Sonuçlar, Narin'in bilinen ailesinin biyolojik ailesiyle uyumlu olduğunu ve Salim Güran'ın bu aileyle ilişkisinin bulunmadığını ortaya koydu.

OLAYIN ARKA PLANI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, 19 gün sonra Tavşantepe Mahallesi'nde bir çuval içinde derede ölü olarak bulunmuştu. Cesedin bulunmasının ardından yapılan geniş çaplı soruşturma, birçok kişinin gözaltına alınmasına neden oldu. Narin’in DNA’sının bulunduğu araçta, aynı zamanda Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran da yer alıyordu. Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklandı.

GÖZALTI VE İTİRAFLAR

Narin’in cesedinin bulunmasının ardından, aralarında Narin’in anne ve babasının da bulunduğu toplam 24 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden biri, muhtar Salim Güran’ın kendisine Narin’in cansız bedenini teslim ettiğini ve dereye atmasını istediğini açıkladı. İtirafçı, Salim Güran’ın kendisine 200 bin lira teklif ettiğini, cesedi çuvala koyarak dereye attığını ve üzerine taş koyduğunu belirtti.

İDDİALAR VE TESTLERİN SONUÇLARI

Narin Güran'ın ölümüne dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı, bunlardan biri de Narin’in annesiyle tutuklanan amcası arasında bir ilişki yaşanmış olabileceği ve Narin'in bu durumu görmüş olabileceğiydi. Ancak, yapılan DNA testleri bu iddiaları çürütürken, Narin’in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu doğruladı. Salim Güran’ın Narin’in babası olduğu iddiaları böylece geçersiz kılındı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.