Narin'in otopsisiyle ilgili detaylar gelmeye başladı: "Bedeni büyük ölçüde deforme olmuş"

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Narin'in otopsisiyle ilgili detaylar gelmeye başladı: "Bedeni büyük ölçüde deforme olmuş"
Yayınlanma:

Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin’in cesedi, bir torbanın içinde, üzerine taşlar konularak gömülmüş halde bulundu. Torbanın içinden Narin’in çantası, terliği ve elifba kitabı da çıktı.

Olayla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Nahit Eren, Adli Tıp Kurumu'nda yaklaşık 8 saat süren bir otopsi işlemi gerçekleştirildiğini belirtti. Eren, saat 12.20'de başlayan otopsi çalışmalarının halen devam ettiğini ifade ederek, "Narin’in bedeni büyük ölçüde deforme olmuş durumda. Delillerin toplanması yaklaşık 3 saat sürdü. Şu an ön rapor hazırlanıyor, ancak patolojik ve biyolojik incelemeler sonuçlanmadıkça kesin bir şey söylemek mümkün değil" dedi.

Olayın aydınlatılması için 13-14 uzmanın çalıştığını söyleyen Eren, ölüm sebebinin henüz bilinmediğini vurguladı. Narin’in çantası ve terliklerinin de delil olarak değerlendirildiğini belirten Eren, gelişmelerin yetkili makamlar tarafından kamuoyuyla paylaşılacağını ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.