NESAR üyeleri Atatürk'ü anma gününde bir araya geldi

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde birçok sivil toplum örgütü Ata'yı ziyaret etti.

NESAR üyeleri Atatürk'ü anma gününde bir araya geldi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN


Ulusal Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği (NESAR) 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak üzere Anıtkabir’e geldi. Dernek olarak hizmet etmeyi sürdürdüklerini ve Atatürk'ün izinde yollarına devam ettiklerini dile getiren NESAR, “Atatürk her zaman yüreğimizdedir.” dedi.

2-001.jpg

ÖNEMLİ GÜNLERDE BİR ARAYA GELMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Ulusal Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği (NESAR) üyeleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Ata'nın huzurunda buluşarak Cumhuriyet'in 100. yılına dair duygu ve düşüncelerini paylaştı. anadolugazete.com.tr muhabiri Sümer Taşkıran ile paylaştı. Derneğin temsilcisi Alper Eti, bu önemli günde bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, Atatürk'ü sadece özel günlerde değil, her zaman yüreklerinde taşıdıklarını vurguladı. Eti, “Gerek dernek olarak, gerek bireysel olarak Atatürk'ün ilkele ve inkılaplarının yolundan gitmeye çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

35 KİŞİLİK EKİP İLE ATAMIZI ANMAYA GELDİK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında Ata’nın huzuruna çıkan NESAR, derneğin 2007'den bu yana ülkede acil durumlarda arama ve kurtarma çalışmalarına yoğunlaşarak hizmet verdiğini ifade etti. Üyelerinin farklı meslek gruplarından gelen profesyoneller olduğunu ve 35 kişilik bir ekiple Atatürk'ün huzuruna gelerek, manevi huzuru yaşadıklarını dile getirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum