Niğde'de trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü

Niğde'de D-750 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti, dört kişi ise yaralandı.

Niğde'de trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü
Yayınlanma:

Kazada, Mehmet Yaşar Kılınç'ın yönetimindeki otomobil ile H.K. tarafından kullanılan kamyon ve Ü.Ç. tarafından kullanılan tır çarpıştı.

Kazanın olduğu Darboğaz mevkisine çok sayıda jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet Yaşar Kılınç ile eşi Vesile Kılınç ve kızları Ebru Kılınç kaza yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Eymen ve Ekim Kılınç ile tır sürücüsü ve tırda bulunan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Ulukışla Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Niğde Valisi Cahit Çelik, kaza yerine giderek bilgi aldı ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Çelik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Kazada yaralanan dört kişiden ikisinin durumunun ağır olduğunu belirten Vali Çelik, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğunu aktardı. Yolun kapanması üzerine yapılan müdahalelerle trafik akışının yeniden sağlandığını ifade etti.

Kazanın detaylarına göre, otomobilin karşı yönden gelen kamyonla çarpıştığı ve daha sonra kamyonun tırla çarpıştığı bilgisi verildi. Tır sürücüsü ile yanındaki yolcunun sağlık durumunun stabil olduğunu belirten Vali Çelik, olay yerinde yapılan koordineli çalışmaların önemini vurguladı ve acil müdahale ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.