Nihal Candan kimdir? Nihal Candan neden gündemde?

Nihal Candan, bomba bir şekilde gündeme düştü. Nihal Candan birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Nihal Candan kimdir? Nihal Candan neden gündemde? İşte detaylar...

Nihal Candan kimdir? Nihal Candan neden gündemde?
Yayınlanma:

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına olan ilgisiyle bilinen Nihal Candan, İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimine devam ediyor. Genç yaşta katıldığı TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Kendine özgü tarzı ve enerjik kişiliğiyle dikkat çeken Candan, yarışma sürecindeki performansıyla büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edildi. Gülnihal Candan'ın ailesinde kendisi gibi medya dünyasına adım atan kız kardeşi Bahar Candan da bulunuyor. Bahar Candan da aynı yarışmada kendine yer bularak kardeşi gibi dikkat çekti.

Televizyon kariyerinin yanı sıra, 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele ederek macera dolu bir deneyim yaşadı. Nihal Candan, Survivor'daki performansıyla izleyicilerden büyük bir destek aldı ve sempati kazandı. Gülnihal Candan, sadece televizyon kariyeriyle değil, aynı zamanda pozitif enerjisi, kişisel tarzı ve güçlü duruşuyla da bazı gençler arasında örnek bir isim olmayı başardı.

candan.jpg

NİHAL CANDAN NEDEN GÜNDEMDE?

İstanbul'un sosyal hayatına renk katan isimlerden Nihal Candan ile Bahar Candan kardeşler, şok edici bir gelişme ile gündeme geldi. Suç gelirlerinin aklanması iddiasıyla düzenlenen operasyon kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Operasyonun sonucunda, Hacı İsrafil S. isimli bir kişi de aynı çerçevede gözaltına alındı.

Candan kardeşlere yönelik operasyon, iddiaya göre sazan sarmalı yöntemiyle bir suç örgütünün içinde oldukları ve örgütün gizli kasası oldukları iddiasına dayanıyor. Suç örgütünün bu yöntemle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.