Numan Kurtulmuş ve Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz'da bombalanan alana karanfil bıraktı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde bombaladığı alanlarda anma gerçekleştirdi.

Numan Kurtulmuş ve Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz'da bombalanan alana karanfil bıraktı
Yayınlanma:

Törenin ilki, TBMM'de 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda yapıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM Başkanvekilleri ve çeşitli siyasi partilerin grup başkanvekilleri ile milletvekillerinin katıldığı törende, Kurtulmuş ve beraberindekiler, FETÖ mensuplarınca atılan ilk bombanın düştüğü alandaki anıta karanfil bıraktı. Kurtulmuş, 15 Temmuz'da şehit düşen vatandaşlar için dua etti.

Şehitler Anıtı'ndaki törenin ardından, ikinci bombanın düştüğü Şeref Holü'nde anma programı düzenlendi. Bu törende, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra bazı kabine üyeleri ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman da yer aldı. Kurtulmuş ve beraberindekiler, bombanın düştüğü noktada bulunan 15 Temmuz Anı Taşı'na da karanfil bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.