Öğretmen maaşlarıyla ilgili dudak uçuklatan rakam!

Millet ittifakının 13 Cumhurbaşkanı adayı ve CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sık sık öğretmen maaşlarının yoksulluk sınırının üzerine çıkacağını dile getiriyor. Seçim vaadin gerçeğe dönüşmesi halinde öğretmen maaşı 33 bin TL'nin üzerine çıkacak!

Öğretmen maaşlarıyla ilgili dudak uçuklatan rakam!
Yayınlanma:

Öğretmenlerin alım gücü ciddi oranda düşmüş durumda. Ay sonu derdi ile yaşamını sürdürmeye çalışan öğretmenlerimiz kendilerini tamamıyla eğitime veremiyor. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz geçim sıkıntısı içerisindeler. Uzman öğretmenlik ve Başöğretmenlikle birlikte bazı ilave ödemeler verilse de öğretmenlerin yarısından fazlası bu ödemeden yararlanamıyor.

Türk İş açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı. Buna göre açlık sınırı 9 bin 752 liraya, yoksulluk sınırı ise 33 bin 754 liraya yükseldi. Yeni başlayan bir öğretmenin almış olduğu maaş ise 12 bin 700 Lira civarında.

KILIÇDAROĞLU, SEÇİMİ KAZANIRSA ÖĞRETMEN MAAŞI YOKSULLUK SINIRINA ÇIKARILACAK

Millet ittifakının 13 Cumhurbaşkanı adayı ve CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sık sık öğretmen maaşlarının yoksulluk sınırının üzerine çıkacağını dile getiriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa öğretmen maaşını artıracağına işaret ediyor.

Seçim vaadinin gerçeğe dönüşmesi halinde en düşük 33 bin 754 Lira ücret almış olacaklar.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.