Öldü sanıldı, 12 yıl kanalizasyonda yaşadı!

Rusya'nın Tolyatti kentinde yaşayan 52 yaşındaki Alexander'ın trajik hikayesi, şehirde şaşkınlık yarattı.

Öldü sanıldı, 12 yıl kanalizasyonda yaşadı!
Yayınlanma:

Yaklaşık 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşadığı ortaya çıkan Alexander'ın durumu, yerel sakinlerin ve bir blog yazarının çabalarıyla gün yüzüne çıktı.

Alexander'ın ailesi, uzun süredir ondan haber alamıyordu ve onun öldüğünü düşünüyordu. Ancak bir blog yazarı olan Anton Gletcherov'un, yerel halktan gelen ihbarlar üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda Alexander'ın varlığını ortaya çıkarttı. Gletcherov'un aktardığına göre, Alexander'ın bacaklarının bir kısmı felçliydi ve çoğunlukla yerel halkın yardımlarıyla yaşamını sürdürüyordu. Kış aylarında kanalizasyonda, daha sıcak zamanlarda ise ara sokaklarda barınıyordu.

Sosyal medyada paylaşılan Alexander'ın fotoğrafları, ailesinin dikkatini çekti ve onlar da iletişime geçti. Alexander'ın kız kardeşi, eşinin yaklaşık 15 yıl önce onu terk ettiğini ve alkol sorunu yaşadığını açıkladı. Tüm bunlardan sonrası da Alexander'ın ailesi, uzun süre haber alamayınca Alexander'ın öldüğünü düşünerek umudu kesmiş...

Ancak durumu öğrenen aile, Alexander'ı almak için bölgeye geleceklerini söylemelerine rağmen ortaya çıkmadılar. Ailesi almaya gelmeyen Alexander'ın yerel bir barınağa yerleştirilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.