Osmanlıspor Boluspor maçı

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında bu akşam Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Osmanlıspor Boluspor maçı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında bu akşam Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri’nde gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcular, dar alanda pas çalışmasının ardından tam sahada çift kale taktik maç yaptı. İki takım arasında saat 19.30’da başlayacak olan mücadele beIN Max1 kanalından canlı yayınlanacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında yarın akşam deplasmanda Boluspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla tamamlayarak Bolu’ya gitti. 1 saat 20 dakika süren son antrenmana tedavileri devam eden Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Engin Bekdemir ve Ali Eren İyican katılmazken bu oyuncuları takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor sarılı oyuncular topla ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda pas organizasyonunun ardından tam sahada taktik ağırlıklı çalışmaya geçen futbolcular, tam sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

İSKELET KORUNDU

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’e, Süper Lig’den düşen takımlardan birisi. Geçtiğimiz sezonki kadrosunda bazı oyuncular kaybetmesine rağmen, takımın iskeletini muhafaza etmeyi başardılar. Mor sarılılar ligin en güçlü PlayOff adaylarından biri olarak zikredilebilir. Osmanlıspor, geçtiğimiz sezonun kadrosundan Serdar Gürler, Umut Nayır, Musa Çağıran, Umar Aminu, Josue, Tiago Pinto, Yalçın Ayhan, Özer Hurmacı ve Avdija Vrsajevic’i kaybetti. Takıma yeni katılan isimler ise, Fenerbahçe’den Beyhan Şimşek ile Gençlerbirliği’nden Ousmane N’diaye oldu.

3 YIL SONRA YENİDEN

İki takım en son eski adıyla PTT Birinci Ligin 27. haftasında karşı karşıya gelmişlerdi. 11 Nisan 2015 tarihinde oynan maçta Osmanlıspor, Muhammed Reis'in ikisi penaltıdan olmak üzere üç gol atıp hat trick yaptığı karşılaşmada Boluspor'u 3-1 yenmişti. Bu galibiyetle Başkent temsilcisi puanını 47'ye çıkartıp 3. sıraya yerleşirken, 4 maçtır galibiyete hasret kalan Boluspor ise 32 puanda ve 11. sırada kalmıştı.

MAÇIN HAKEMİ BİLGİÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2018-2019 Spor Toto Birinci Ligde sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemlerini açıkladı. Bu akşam Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak mücadeleyi Kutluhan Bilgiç’in yöneteceğini açıkladı. Bilgiç’in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Hüsne Emre Çelimli yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ramazan Keleş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.